Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La crème légère à la vanille
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un peu d'eau froide
- 1 gousse de vanille
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le montage
- 400 g de fruits frais variés (fraises, framboises, mangue, nectarine, pêche...)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2759.1 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 Std.
Macarons au chocolat
24 Std.
Napolitain
73 godz. 40 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 Std.
Trianon
3h
Number cake du Nouvel An
3h
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min