Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
20
g frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt
of 2 TL Trockenhefe (8 g insgesamt) - 400 g Brotmehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag für Margherita
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 250 g Tomaten, gewürfelt, aus der Dose
- 2 - 3 Prisen Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 10 - 15 Basilikumblätter, frisch, in Stücke gerupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Gemüse-Salat
30min
Zitronenlimonade
5 Min
Pita-Brot
2 Std.
Menü mit Gemüsevelouté, Hühnchen mit Senfsauce und gedämpftem Gemüse
45min
Chilli con carne
40min
Kürbissuppe
35min
Kichererbsensuppe mit Spinat
40min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Risotto
30min
Champignoncremesuppe
20 min