Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotte, halbiert
- 1 Zweiglein Estragon, frisch, abgezupft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 EL Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
- 200 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 192 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake (gebacken)
7h 20 min
Schnelle Käsesoufflées
45min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Karamellcreme (Flan)
5 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Spaghetti Carbonara
35 min
Risotto
30min
Quiche Lorraine
50min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15min
Senf-Dill-Sauce
2h
Sauce Hollandaise
15min