Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

4.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 Tasse

Ingrediënten

  • Schalotte halbiert
    50 g
  • Estragon, frisch abgezupft
    1 Zweiglein
  • Weißwein trocken
    50 g
  • Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
    1 EL
  • Butter in Stücken
    200 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Tasse

Eiwitten 15 g
Calorieën 7666 kJ / 1833 kcal
Vetten 192 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...