Sauce Béarnaise
TM5 TM31 TM6

Sauce Béarnaise

4.1 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Schalotte, halbiert
  • 1 Zweiglein Estragon, frisch, abgezupft
  • 50 g Weißwein, trocken
  • 1 EL Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
  • 200 g Butter, in Stücken
  • 4 Eigelb
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen

Voeding
per 1 Gesamtrezept
Calorieën
7666 kJ / 1833 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
192 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten