Apparaten en accessoires
Caramel sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
10.5 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1935.5 kJ /
460.9 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
63.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Shanghai Mooncake
Ninguna valoración
Lemon meringue pie
3h
Chocolate sauce
20min
Vanilla sugar
72h
Chocolate nougat bars
2h 30min
Caramel toffees
2h
Peanut brittle
1h 30min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Caramel sauce
1h 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Homemade Custard
15min
Salted caramel sauce
40min