Apparaten en accessoires
Caramel sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
10.5 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1935.5 kJ /
460.9 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
63.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Custard
10min
Sticky date pudding
1u. 30min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Yoghurt with red berry coulis
13u. 20min
Salted caramel sauce
40min
Quick béchamel sauce
15min
Honeycomb
1u. 30min
Lemon meringue pie
3u.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Whipped cream
15min
Peanut brittle
1u. 30min
Caramel Sauce
1u. 30min