Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De véspera
- 100 g massa-mãe
- 100 g farinha
- 100 g água
- Azeite q.b. p/ untar
Pão
- 250 g água
- 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1636 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Massa-mãe
360h
Vianinhas
14u.
Massa-mãe em pó
24h
Pão de lavrador
16h 15min
Massa-mãe de centeio
120u. 20min
Pão rústico
2h
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Pão branco
15 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Massa-mãe de trigo e maçã
72u. 20min