Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 309 mg
Alternatieve recepten
Focaccias
2h
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2 godz. 15 min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30min
Focaccia com azeitona e alecrim
72óra
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Scones de cebola e tomilho
30min
Pão pita com falafel
10h
Ciabatta com azeitonas
1hod. 30min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Pão enrolado com pesto
1 Std. 40 Min
Molho pesto
5 Min