Focaccia de alecrim e tomate seco

Focaccia de alecrim e tomate seco

4.8 94 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 doses

Ingrediënten

  • água
    240 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    15 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal grosso mais q.b. p/ polvilhar
    ½ c. chá de
  • tomate seco, em óleo cortado em tiras
    150 g
  • folhas de alecrim
    1 c. sopa de
  • azeitonas pretas s/ caroço
    70 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 309 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1472.3 kJ / 351.9 kcal
Vetten 5.9 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 64.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...