Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 309 mg
Alternatieve recepten
Húmus
10 λεπτ.
Focaccia de sardinha
1ωρ. 20 λεπτ.
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25 λεπτ.
Ciabatta com azeitonas
1ωρ. 30 λεπτ.
Molho pesto
5 λεπτ.
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 godz. 50 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 Std. 40 Min
Naan
1ωρ.
Focaccia com azeitona e alecrim
72u.
Pão naan
1ωρ.
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3ωρ. 20 λεπτ.
Focaccias
2 Std.