Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 309 mg
Alternatieve recepten
Tabule com bulgur
30 min.
Galete de tomate
45 Min
Pão enrolado com pesto
1h 40min
Crackers de sementes
35 Min
Molho pesto
5min
Tarteletes de cogumelos
35 Min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 godz. 20 min
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 godz. 40 min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3h
Focaccia de sardinha
1 godz. 20 min
Focaccias
2h