Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 130 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 50 g oleju rzepakowego
- 1 ząbek czosnku
- 1 puszka białej fasoli, z puszki, z zalewą (400 g)
- ¾ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 3969.1 kJ / 948 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 73.7 g
- Vetten
- 53.6 g
- Vezels
- 35.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 min
Pasta bezjajeczna
5 Min
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30 min
Tatar z fasoli
5 Min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Pasta z bakłażana
55 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 Min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 Min
Hummus z domowym tahini
25 Min