Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 70 g di zucchero + 1 cucchiaio per l’impasto
- 100 g di latte
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
of ½ bustina di lievito secco (circa 3 g) - 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di burro, morbido, a pezzi (2 cm)
- 200 g di farina
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno
- 130 g di nocciole, intere
- 60 g di mandorle, intere
- 110 g di zucchero
- scorza di limone grattugiata finemente di ½ limone
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di succo di limone, preferibilmente Bio
Finitura
- 1 albume di uovo, per spennellare
- 3 cucchiai di succo di limone, preferibilmente Bio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2066 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con carne
40 Min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1hod. 30min
Focaccia dolce alle nocciole
Geen beoordelingen
Foresta nera
2hod. 30min
Couscous con agnello e verdure
50 Min
Fagottini di carne
3 Std.
Torta di mele americana
1 Std. 20 Min
Tarte flambé con pancetta
40 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 min