Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di gherigli di noce
- 500 g di pere intere, essiccate, tagliate in quattro
- 100 g di fichi, secchi, tagliati a metà
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di scorza di limone candita
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 20 g di succo di limone
- 300 g di succo di uva
Impasto
- 250 g di burro, morbido, a pezzi (3 cm)
- 500 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di acqua
Finitura
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 324 g
- Vetten
- 96 g
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3h
Crema Thermomix®
45min
Liquore al caffè
Geen beoordelingen
Cake al limone
1h 5min
Torta di pane
1hod. 20min
Panpepato lucernese
55 Min
Cornetti con carne macinata
30min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Panperduto
30min
Mostarda di Bénichon
Geen beoordelingen
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen
Biscotti al vin brûlé
2u. 40min