Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina, + q.b per spianare
- 80 g di zucchero
- 150 g di burro, freddo, a pezzi , + q.b per lo stampo
- 1 uovo
Ripieno per pan di pere
- 400 g di pere intere, essiccate, halbiert
- 50 g di fichi, secchi
- 50 g di prugne secche denocciolate
- 1000 g di acqua, heiss
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo, in polvere
- ½ cucchiaino di anice stellato, gemahlen
- 1 cucchiaio di liquore Kirsch
Crema e finitura
- burro
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Läckerli di Basilea
1 Std. 10 Min
Chips croccanti con guacamole
1sa
Torta di carote argoviese
2h
Pannacotta con composta di ananas
Geen beoordelingen
Glassa al burro
5 Min
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Meringhe dell'Emmental
2 Std. 15 Min
Alberello di cioccolato
10 Std.
Vinaigrette di senape e aneto
Geen beoordelingen
Pollo in salsa di pesche
Geen beoordelingen
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen