Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
Pan di Spagna
- 3 uova
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina
Fondo di japonais
- 100 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 4 albumi d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 150 g di zucchero
Sciroppo al kirsch
- 30 g di zucchero
- 200 g di liquore Kirsch
- 100 g di acqua
Crema al burro
- 180 g di zucchero
- 300 g di burro, morbido, a pezzi
- 3 cucchiai di liquore Kirsch
- 10 gocce di colorante alimentare, rosso
Finitura
- 40 g di mandorle affettate a lamelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2131 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Crema al caffè
15min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Zuppa al vino
1h
Pane all'aglio
15min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Tarte flambé con pancetta
40min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Cake al limone
1h 5min
Sciroppo al ginger
1h
Integratore per le difese immunitarie
5min