Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 50 g di zucchero
- 200 g di burro, a pezzi + q.b. per imburrare
- 370 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ganache
- 250 g di cioccolato fondente, a pezzi (2 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Glassa e decorazione
- 200 g di zucchero
- 25 g di acqua
- 15 gocce di colorante alimentare, verde
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema Thermomix®
45 min
Gratin dauphinois
50 min
Knöpfli
50 min
Caramelle alla panna
2sa
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Corona dei Re Magi
2h 15 min
Knöpfli
50 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Tartare di verdure
25 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1sa
Biscotti milanesini
3h
Rösti alla bernese
40 min