Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di mandorle con la pelle
- 250 g di farina, + q.b per stendere
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di zucchero
- 125 g di burro, freddo, a pezzi
- 125 g di panna acida (20% di grassi)
-
150
g di formaggio Ziger
of 150 g di ricotta fresca - ½ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 cucchiai di uvetta sultanina
- 1 cucchiaio di succo di limone, a piacere
- 2 cucchiai di acqua, per i bordi
-
2000
g di olio per friggere
of 2000 g di olio di cocco, idrogenato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1520 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger alla messicana
4 Std. 25 Min
Senape alle erbe
Geen beoordelingen
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Naan al coriandolo
1h 15min
Dhal
40 Min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Panini farciti alla marocchina (Batbout)
2h 40min
Hamburger thailandese
30 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Omini di pomodori
Geen beoordelingen
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4h 15min