Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, Blätter abgezupft
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- ¾ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, in Stücken (2 cm)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato, nach Belieben
- 300 g di carote, in Scheiben (5 mm)
- 200 g di porri, in Scheiben (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, geviertelt
- 20 g di burro
- 15 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guetzli dell’Avvento
Geen beoordelingen
Olive croccanti
1 Std. 30 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Zuppa di patate dolci e mais
Geen beoordelingen
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min