Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 400 g di farina e un altro po' per infarinare
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
-
140
g di pomodori, essiccati, sottolio,
sgocciolati - 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 4 pizzichi di pepe
- 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 13193 kJ / 3153.2 kcal
- Eiwitten
- 137.5 g
- Koolhydraten
- 400.9 g
- Vetten
- 116.9 g
- Verzadigd vet
- 46.7 g
- Vezels
- 34.4 g
- Natrium
- 5746.2 mg
Alternatieve recepten
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45 min
Granita di albicocche
10min
Korma di verdure con anacardi
55 min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Crema spalmabile mediterranea ai pomodori
15min
Sciroppo al ginger
1 godz.
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min