Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 400 g di farina e un altro po' per infarinare
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
-
140
g di pomodori, essiccati, sottolio,
sgocciolati - 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 4 pizzichi di pepe
- 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 13193 kJ / 3153.2 kcal
- Eiwitten
- 137.5 g
- Koolhydraten
- 400.9 g
- Vetten
- 116.9 g
- Verzadigd vet
- 46.7 g
- Vezels
- 34.4 g
- Natrium
- 5746.2 mg
Alternatieve recepten
Knöpfli
50min
Spätzle al formaggio
1h 10min
Guacamole
5min
Panpepato lucernese
55min
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Knöpfli
50min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Torta di Linz
Geen beoordelingen
Frappucino al caffè
5min
Treccia bernese
1h 45min