Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 400 g di farina e un altro po' per infarinare
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
-
140
g di pomodori, essiccati, sottolio,
sgocciolati - 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 4 pizzichi di pepe
- 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 13193 kJ / 3153.2 kcal
- Eiwitten
- 137.5 g
- Koolhydraten
- 400.9 g
- Vetten
- 116.9 g
- Verzadigd vet
- 46.7 g
- Vezels
- 34.4 g
- Natrium
- 5746.2 mg
Alternatieve recepten
Spätzle al formaggio
1h 10min
Olive croccanti
1 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20min
Rösti di verdure con crema ai funghi
1h 15min
French Dressing
15min
Lasagne
2h
Smoothie verde
5min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Empanada di tonno
1h 10min
Spezzatino alla zurighese
50 Min