Pane ripieno Margherita

Pane ripieno Margherita

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 15min
8 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 240 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 400 g di farina e un altro po' per infarinare
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 140 g di pomodori essiccati, sottolio,
    sgocciolati
  • 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di olio di oliva
  • 4 pizzichi di pepe
  • 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 porzioni

Natrium 5746.2 mg
Eiwitten 137.5 g
Calorieën 13193 kJ / 3153.2 kcal
Vetten 116.9 g
Vezels 34.4 g
Verzadigd vet 46.7 g
Koolhydraten 400.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...