Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 400 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
50
g oleju
of 50 g oleju arachidowego - 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży
- 1 szczypta cukru
- 1 łyżeczka soli
-
1
łyżka ziół włoskich, mieszanych, suszonych
of 1 łyżka ziół prowansalskich, suszonych - ziarna słonecznika, do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 520.7 kJ / 124.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 122.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Proziaki z masłem czosnkowym
25 Min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Grissini - paluchy chlebowe
3 Std.
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 Std. 30 Min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Ciasteczka czosnkowe
50min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 Std. 40 Min
Paszteciki z serem owczym
2h 50min
Paluszki serowo-szynkowe
1h 15min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1 Std. 40 Min