Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 橄榄油
- 600 克 猪肉块,去筋 ,去骨,切块(6x4厘米)
- ½ 茶匙 盐
- 2 小撮 胡椒粉
- 150 克 洋葱 ,切块
- 200 克 熟番茄 ,切碎
-
20 - 30
克 罐装墨西哥辣椒(jalapeño)
of 1 - 2 支 新鲜辣椒 ,去籽,切段 - 120 克 红甜椒 ,切2厘米块
- 120 克 青椒 ,切2厘米块
- 250 克 黑豆,罐装 ,沥干
- 30 克 番茄泥
- 100 克 水
-
½
茶匙 鸡肉高汤酱
of ½ 块 鸡肉高汤块(每块溶于0.5升水) - 6 片 玉米薄饼
- 4 汤匙 新鲜香菜叶
- 100 克 酸奶油
- 2 颗 牛油果
- 1 颗 青柠 ,切块
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1875 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.2 g