Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 30 g de beurre, pour le moule
- 6 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture et le montage
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 350 g de mascarpone, très froid
- ¼ c. à café de vanille en poudre
- 300 g d'ananas frais (1/2 d'ananas), coupé en morceaux
- 300 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
- les graines d'une grenade
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2190.4 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 godz. 50 min
Praliné chocolat-noisette
1h
Cupcakes à la vanille
12 godz.
Macarons lapins de Pâques
48 godz.
Rose cake aux fraises
2h 15min
Layer cake au lemon curd
5 godz.
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Génoise au chocolat
45 min
Ganache au chocolat
20 min
Naked cake aux framboises
1h 30min
Pâte à pancakes
30 min