Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
orange, thin peel only, no pith, plus 3 oz juice, plus orange wedges to serve
of 1 blood orange thin peel only, no pith, plus 3 oz juice, plus orange wedges to serve - 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
- 1 cinnamon stick
- 10 whole cloves
- 5 whole allspice berries
- 12 oz pears, cored, quartered
- 8 oz apples, cored, quartered (e.g. Honeycrisp)
- 6 oz cranberries, plus extra, sugared to garnish (see Tip)
- 6 oz brown sugar
- ½ oz ginger, cut into pieces
- 38 oz water
- 8 sprigs fresh rosemary, to garnish (see Tip)
- ice cubes, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Mexican Style Café de Olla
30min
New York Black and White Cookies
1h 15min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Lavender Fizz
1h 5min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
5-Second Rainbow Salad
5min
Warm Apple Cider
30min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min