Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Zucker (siehe Tipp)
- 4 Eier, getrennt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Backpulver
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1000 g Äpfel, geschält, geviertelt
- ½ - 1 TL Zimt, gemahlen
- 2 EL Paniermehl
- 1 Prise Salz
-
Vanilleeis zum Garnieren
of geschlagene Sahne zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1325 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkäppchen-Kuchen
4 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Möhren-Pfirsich-Torte
6sa
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2h
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 Std. 40 Min
Marzipan-Quadrate
2h 40min
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Nougat küsst Orange
4 Std.
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6sa 30 dk
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min