Apparaten en accessoires
Himbeer-Mascarpone-Torte
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
16 Stücke
Ingrediënten
Teig
-
Eier getrennt4
-
Haselnüsse120 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Zucker100 g
Creme
-
Zucker100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Mascarpone400 g
-
Vanillezucker1 TL
Himbeerguss und Fertigstellung
-
Zucker20 g
-
Wasser250 g
-
Tortenguss, rot1 Pck.
-
400 g Himbeeren, TKHimbeeren, frisch400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
1375 kJ /
329 kcal
Vetten
25 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rote-Grütze-Torte
5u. 30min
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5u.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2u.
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2u. 30min
Erdbeertorte
4u.
Kirschkuchen vom Blech
1u. 20min
Käse-Sahne-Traum
12u.
Käsekuchen mit Mandarinen
9u. 20min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3u. 30min
Himbeer-Käsekuchen
8u.
Rotkäppchen-Kuchen
4u.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min