Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de aceite
- 10 hojas de pasta filo
- 110 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 250 g de carne molida
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de queso doble crema
- 12 jitomates cherry, partidos por la mitad
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1296 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Sopa italiana de papa
50 min
Tartaleta de calabaza y verduras
2h
Ñoquis de calabaza y camote en salsa cremosa TM6
1h 20min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1 godz.
Quiche de flor de calabaza
1 godz.
Pay de atún
1h 40min
Soufflé de acelga y queso
35 Min
Quiche de pollo con jitomate con albahaca
1 godz.
Quiche de espinacas con tocino
2h
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 godz.