Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 20 g Butter
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- 120 g Speckwürfel
- 600 g Spitzkohl, Strunk entfernt, in Streifen (1 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1h 45min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 Std.
Sauerkraut-Blechkuchen
1sa 10 dk
Brotfrikadellen
25 min
Champignonpizza
1h 40min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min
Pizza Margherita mit Bier
2sa 10 dk
Pizza Hawaii
1sa 35 dk
Pizza Greco
1h 20min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min
Bauernpizza
1h 40min