Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 20 g Butter
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- 120 g Speckwürfel
- 600 g Spitzkohl, Strunk entfernt, in Streifen (1 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pizza Greco
1h 20 min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30 min
Pizza Hawaii
1 Std. 35 Min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45 min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1h 45 min
Pilzza
1h 20 min
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Bauernpizza
1h 40min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10 min
Champignonpizza
1h 40min