Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olej, ilość do natłuszczenia przystawki Varoma
- 800 g wody
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- ½ łyżeczki cukru
- 60 g białego chleba tostowego, w kromkach (3 kromki), pokrojonego w 2 cm kostkę
- 480 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1211 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia
2h 50min
Focaccia z cebulą
2 godz. 20 min
Szybka konfitura z cytrusów
1 Std. 30 Min
Bułki i knedel na parze
1h
Kremowe aïoli na żółtkach
10 min
Knedel na parze (w stacji Thermomix Friend®)
1h
Panierowana cebula bhaji
30min
Mięsna zapiekanka z piwem
1h 40 min.
Pampuchy z cukrem makowym i budyniowym sosem waniliowym
30min
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4h 30min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Bułki na parze
2 godz. 10 min