Apparaten en accessoires
Caspiadas
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
8 unidades
Ingrediënten
-
açúcar amarelo350 g
-
canela em pó mais q.b. p/ polvilhar10 g
-
limão só a raspa1
-
água300 g
-
5 g fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
sal1 pitada de
-
azeite150 g
-
couve-galega8 folhas de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidade
Natrium
42.9 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
2429.8 kJ /
580.7 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
92.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Santarém a Évora - Receitas Bimby®
61 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Fondant de chocolate e castanha
1u. 30min
Soljanka
1u. 30min
Cocada branca
45min
Empadão de javali
13u.
Jardineira de frango
35min
Migas doces
20min
Beignets de fruta
30min
Bolo zebra
55min
Mousse de ovos fofos da Anabela Jacinto
1u.
Pezinhos de porco de coentrada
1u. 30min
Bolo com recheio de champanhe
55min
Coxinhas de frango
1u. 30min