Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, cortados en trozos
- 100 g de chocolate con leche, cortados en trozos
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
Macarons
- 100 g de avellanas tostadas y peladas
- 300 g de azúcar refinada
- 100 g de claras de huevo
Montaje
- 300 g de chocolate amargo, cortado en trozos
-
pétalos de rosa, secos, para decorar
of fresa liofilizada, para decorar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 45.3 kJ / 10.8 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de jitomate
30 min
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
12h
Roles de calabaza y canela
Geen beoordelingen
Chocolate blanco rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
Geen beoordelingen
Helado de queso con salsa de frutos rojos
20 Std.
Cheesecake de chocolate blanco
50 min
Galletas de mantequilla
50 min
Pavlova
1h
Duraznos al anís
12h 30min
Besos de dama
1h
Cobertura de cocoa con grenetina
30 min
Cheesecake de frutos rojos
2h 30 min