Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 1000 g water
- 700 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Salsa
- 2 garlic cloves, roasted (see tip)
- 500 g tomatoes, roasted, cut in pieces
- 200 g onions, roasted, halved
- 10 g serrano chillies, roasted, halved, deseeded
- 250 g poblano chillies, halved, deseeded
- 2 tsp fine sea salt
Sopes
- 300 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 250 g onions, quartered
- 500 g nopales cactus leaves, cut in pieces (see tip)
- 60 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g masa harina (e.g. Maseca, see tip)
- 400 g refried beans, tinned (see tip)
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish Tacos
45 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Pan de Muerto
4 Std.
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2 Std. 40 Min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Pollo Pibil
1h 30min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Chipotle Caesar Salad
30 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Cinnamon Rolls
3h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min