Victoria sponge cake

4.4 82 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 parts

Ingrediënten

Le biscuit
  • 170 g de beurre doux en dés, et un peu pour le moule
    170 g de margarine, et un peu pour le moule
  • 170 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 3 œufs
  • 170 g de farine avec poudre à lever incorporée et un peu pour le moule
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille (optioneel)
La garniture
  • 200 g de confiture (fraise ou framboise par ex.)
  • 200 g de mascarpone
  • 1 c. à soupe de sucre glace maison pour la finition
  • 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 150 g de framboises fraîches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 5.2 g
Calorieën 1844.3 kJ / 437.4 kcal
Vetten 25.8 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 46.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...