![Huhn süß-sauer mit Basmatireis Huhn süß-sauer mit Basmatireis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96CB0AC9-309F-42DF-8DD9-4ED9212A74C6/Derivates/a188806f-06d4-4ef3-9a3b-514c376c9773.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Basmatireis
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr für das Hendl
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Karotten, geschält
- 150 g Zucchini
- 100 g rote Paprikaschote
- 100 g gelbe Paprikaschote
- 350 - 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 3 EL Maisstärke
- 4 - 5 Ananasscheiben, aus der Dose
- 70 g Rohrohrzucker
- 70 g Apfelessig
- 50 g Ketchup
- 100 g Ananassaft aus der Dose
- 20 g Sojasauce
- 10 g Limettensaft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 EL Milch
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Chimichangas
45 Min
Pizza Prosciutto
35 Min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Boef Stroganoff
50 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 Std. 25 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Reisfleisch
2h 20min