Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Basmatireis
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr für das Hendl
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Karotten, geschält
- 150 g Zucchini
- 100 g rote Paprikaschote
- 100 g gelbe Paprikaschote
- 350 - 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 3 EL Maisstärke
- 4 - 5 Ananasscheiben, aus der Dose
- 70 g Rohrohrzucker
- 70 g Apfelessig
- 50 g Ketchup
- 100 g Ananassaft aus der Dose
- 20 g Sojasauce
- 10 g Limettensaft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 EL Milch
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps mit RUPP Cheddar und gebratener Hühnerbrust
35 min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 Std. 40 Min
Wraps mit Curry-Huhn
25 min
Pizza Prosciutto
35 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Chimichangas
45min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40min