Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 259 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Bergisches Urbrot
17u.
Weinknorzen (Weinreben)
17u. 35min
Brötchen
1h 40min
Ciabatta
3h 45min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min.
Ciabatta
3h 45min
Schwäbisches Genetztes
10óra
Baguettes Rustica
15 Std.
Dinkelkruste
2 godz. 20 min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Schweizer Bauernbrot
7ωρ.