Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Wasser
- 3 Eier
- 1 Bund Radieschen, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Kartoffeln, gegart, z.B. vom Vortag, fein gewürfelt
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 4 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ Salatgurke, entkernt, in Stücken
- 750 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Zitrone, unbehandelt, die Hälfte der Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 TL Kurkuma
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 967 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Margarita
20 min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35 min
Basilikum-Kartoffelsuppe kalt oder warm
40min
Bloody-Mary-Salat
20 min
Kalte Gurkensuppe
15min
Spinat-Kokos-Cremesuppe
35 min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1h
Feta-Cremesuppe
35 min
Sizilianische Brotsuppe
30min
Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe
35 min