Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en gros dés
- 3 c. à café de ras el-hanout (épices à couscous)
- 1 c. à café rase de sel
- poivre moulu
- 300 g de graines de couscous moyennes ou fines
- 70 g de mélange apéritif aux raisins et amandes
- 550 g d'eau
- 400 g de légumes variés surgelés pour couscous
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 30 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3209 kJ / 766 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Couscous de veau
1h 25min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Couscous marocain
50 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Bœuf carottes
2 Std.
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min