Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 249 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Włoskie masło ziołowe
5 Min
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2h 55 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 Min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 Std. 45 Min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Oliwa czosnkowa
10 Min
Pasta jajeczna
5 Min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10min
Oliwa chili
10 Min
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 min
Oliwa portugalska
10 Min
Pasta z wędliny
10 Min