Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 20 g de marsala sec
- 18 biscuits roses de Reims (taille mini)
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de copeaux de chocolat noir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2057.8 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 min
Tiramisu cheesecake
13 Std. 20 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Tiramisu express
20 min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h