Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 20 g de marsala sec
- 18 biscuits roses de Reims (taille mini)
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de copeaux de chocolat noir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2057.8 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 Std. 35 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3hod. 20min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Verrine chocolat au lait-cerise
2 godz. 10 min
Tiramisu aux framboises
3 Std.
Tartelette vanille-framboise
1 Std. 25 Min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min