Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises
- 35 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de jus de citron
La crème au chocolat blanc
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 165 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 275 g de fromage frais, type Philadelphia ou St Môret®
Le montage
- 5 fraises
- 6 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Tarte au citron destructurée
20 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3u. 50min
Mousse au chocolat fruitée
50min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrine à la pomme
30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min