Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises
- 35 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de jus de citron
La crème au chocolat blanc
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 165 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 275 g de fromage frais, type Philadelphia ou St Môret®
Le montage
- 5 fraises
- 6 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousse de fraise
4óra 15p
Verrine à la pomme
30min
Trifle aux fraises
15 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Tiramisu aux framboises
3 godz. 20 min