Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de agua
- 40 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje y horneado
- 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de aceite
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de agua
-
1
cucharada de semillas de amapola
of 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 258.6 mg
Alternatieve recepten
Pan de leche
2h 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de leche
2h 20min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3小时 20 分钟
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Pan picnic de tres sabores
1 Std. 30 Min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 Min
Panecillos de leche
4h 30 min
Empanadas de verde con queso
1h 15min
Pan de queso brasileño sin gluten
1h 10min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min