Pan trenzado judío (Challah) - Israel

Pan trenzado judío (Challah) - Israel

4.7 212 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
16 rebanadas

Ingrediënten

Masa
  • 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 250 g de agua
  • 40 g de miel
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 500 g de harina de fuerza
  • 10 g de sal
Montaje y horneado
  • 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
  • 1 yema de huevo
  • 1 cucharada de aceite
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharada de agua
  • 1 cucharada de semillas de amapola
    1 cucharada de semillas de sésamo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada

Natrium 258.6 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 776 kJ / 185 kcal
Vetten 6 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 27.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...