Bärlauch-Faltenbrot

Bärlauch-Faltenbrot

4.1 429 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
15 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    250 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Zucker
    1 EL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    130 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    625 g
  • Ei
    1
  • Salz
    1 ½ TL
  • Bärlauchblätter, frisch halbiert
    50 g
  • Hartkäse (z. B. Bergkäse oder Emmentaler), in Stücken
    80 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 1018 kJ / 243 kcal
Vetten 10 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...