Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 EL Zucker
- 130 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 625 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 80 g Hartkäse (z. B. Bergkäse oder Emmentaler), in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1018 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Scones
35 min
Kürbis-Zupfbrot
2 godz. 40 min
Bärlauch-Rub
2u. 10min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauch-Aioli
10 Min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45 min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauchöl
15 min
Bärlauch-Fougasse
2h 20min
Bärlauch-Franzbrötchen
2h 20min
Bärlauch-Röggelchen
48 Std.
Bärlauchbutter
10 Min