Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g oleju słonecznikowego
- 2 żółtka
- 40 g musztardy Dijon
- 20 - 30 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki cukru
- ½ łyżeczki soli morskiej
- ¼ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego (optioneel)
- 250 g śmietany, 18% tłuszczu, w temp. pokojowej
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1528.2 kJ / 364.9 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Winegret w stylu azjatyckim
10 Min
Dressing orientalny
10 Min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40min
Sos berneński
15 Min
Dressing jogurtowo-pomarańczowy z makiem
10 Min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 Min
Sos balsamiczny
25 min
Sałatka Cezar
50min
Sos jogurtowy
5 Min
Sałata z sosem winegret
5 Min
Dressing do sałatki Cezar
5 Min