Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
TM5 TM6

Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio

3.7 (55 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g brauner Zucker
  • 400 g Kokosmilch
  • ¼ Vanilleschote, nur das Mark
  • 7 Blatt weiße Gelatine, eingeweicht, ausgedrückt
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 250 g Erdbeeren, in Scheiben (2 mm)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1617 kJ / 389 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
33 g
Vezels
1.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten