Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 200 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di crescenza a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4864 kJ / 1164 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 94.4 g
- Vetten
- 64.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Focaccia al formaggio
55 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min
Brandacujun
45min
Pansoti in salsa di noci
2h
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Farinata di ceci (vegan)
2h
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Panissa
45min