Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate del Piemonte
- 150 g di zucchero
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente bio)
- 170 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 3 uova
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di Rum (optioneel)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 50 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonèt
2h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Mini bonet
2h
Torta alle nocciole senza farina
55 Min
Torta di nocciole
50 Min
Quadrotti cioccolato e pere
1 Std.
Torta di fichi e nocciole
45 Min
Plumcake al cioccolato e pere
1 Std.
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 Std.
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.
Torta sprint di albicocche
45 Min
Torta di mele e mandarini
1 Std.