Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz fresh tomatoes, peeled and halved, seeds removed (approx. 8 med. tomatoes)
- 2 garlic cloves
- 2 oz yellow onions, in pieces
- 1 red chili pepper, sweet, de-seeded
- 1 oz extra virgin olive oil
-
5
oz pancetta, diced (¼ in.)
of 5 oz pork belly, diced (¼ in.) - ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531.7 kJ / 127.1 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 268.1 mg
Alternatieve recepten
Bolognese Sauce
1h 10 min
Southwest Creamed Corn
25 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Tomato Basil Pasta
45min
Tuna Tapenade
5 min
Mushroom Risotto
30min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Marinara Sauce
40min