Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki (patrz wariant)
- 120 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- mąka pszenna, do oprószenia
- 1 łyżka wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 192.4 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 31.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta z kiszoną kapustą i grzybami
2 godz. 35 min
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1h 40 min
Przekąska z oscypkiem
2 godz. 20 min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50min
Focaccia z kiełbasą
2h
Czeska pasta piwna
1hod. 10min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Mini foccacie z oregano
3h 40 min
Mini focaccie
2 godz. 5 min
Portugalskie mini tarty z kremem budyniowym (pasteis de nata)
2h
Dip serowy
10min