Apparaten en accessoires
Streusel
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
520 g
Ingrediënten
-
Mehl250 g
-
Butter kalt, in Stücken150 g
-
Zucker120 g
-
Salz1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 520 g
Eiwitten
28 g
Calorieën
10278 kJ /
2455 kcal
Vetten
127 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
300 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We call it Klassiker
19 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bunter Retro-Obstboden
10u.
Kirsch-Streusel-Kuchen
2u. 5min
Erdbeerkonfitüre
30min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2u. 30min
Tortenboden
45min
Zwetschgen-Datschi
2u. 30min
Quarkstollen
1u. 10min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2u. 30min
Klassischer Streuselkuchen
3u. 20min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2u.
Zwetschgenkuchen
2u.
Elsässer Apfelkuchen
5u. 10min