Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 300 g de farine
- 15 g de levure fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 70 g d'eau, tiède
- 80 g de lait
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 50 g de fromage provolone (fromage italien), en morceaux (2 cm).
- 500 g d'eau
- 400 g de côte de bette, feuilles lavées et bien essorées
- 1 piment rouge, frais
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour badigeonner
- 50 g de raisins secs, préalablement ramollis dans de l’eau tiède
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- de farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bâtonnets aux noisettes
1 godz. 50 min
Focaccia à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Mini pizzas au fromage de chèvre
1h 35min
Pizza à la courge
1 Std.
Biscuits fourrés type Oréo®
3 Std. 50 Min
Chaussons à la viande
3 Std.
Gâteau aux carottes
1小时 10 分钟
Mini pizzas «Tricolores »
Geen beoordelingen
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Miroirs
1 godz. 40 min