Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Île flottante au foie gras
25 Min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12hod. 25min
Pavlova aux figues
4h
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 godz. 5 min
Pavlova à la grenade
3h
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 godz.
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 godz. 50 min