Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2sa
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Naked cake aux framboises
1sa 30 dk
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1sa 30 dk
Minipavlovas
3h 45min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Pavlova à l'ananas
3 godz. 30 min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.
Pavlova aux figues
4h