Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g koperku, świeżego, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 400 g wody
- 8 jajek
- 80 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 30 g majonezu
- 1 szczypta soli (optioneel)
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 225.3 kJ / 53.9 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 80.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Śledzie po kaszubsku
13h 45min
Łosoś w galarecie
3h 50min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 Std. 50 Min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Warstwowa sałatka śledziowa
2h 45 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Rolada szpinakowa z łososiem
2h 50min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min