Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Blätter weiße Gelatine
- 800 g Wasser, kalt
- 30 g Orangensaft
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 Ei (Kl. M)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Kakaonibs
- 300 g Erdbeeren, in Scheiben und 4 Erdbeeren zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Lebkuchenparfait
8 godz. 15 min
Weiße Schokomousse
10 Std.
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Crème brûlée
2h 30min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 Std.
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Panna Cotta
5 Std.