Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Hühnerbouillon
of 2 Würfel Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Schlagrahm, 30-40 % Fettgehalt
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Knoblauchsauce
10 Min
Cocktailsauce
5min
Knoblauchsauce
15 Min
Champignoncremesuppe
20 Min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45min
Gurkencremesuppe
25 Min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Knoblauch-Cremesuppe
20 Min