Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bezy
- 6 białek (ok. 210 g)
- 300 g cukru
- 1 szczypta soli
- 1 łyżka białego octu winnego
- 2 łyżeczki skrobi ziemniaczanej
- 4 łyżki orzechów włoskich, łuskanych, drobno posiekanych
Masa kawowa
- 100 g cukru
- 300 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 70 g mleka
- 30 g powideł śliwkowych
- 3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej, w proszku (nie granulowanej)
- 2 - 3 łyżki spirytusu rektyfikowanego 96%
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 981.7 kJ / 234.6 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 13.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Argentyńskie ciasteczka alfajores
1h 10 min
Kawowe bezy z ganaszem
2 Std. 15 Min
Czekoladowe ciasto na zimno z piankami marshmallow
4h 20min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5 Std.
Słodkie bułeczki (Navettes)
2u.
Chlebek wielkanocny (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Ciastka panellets
25 Std. 45 Min
Markiza czekoladowa
2h 25min
Serniczki pistacjowe z mango
2u. 30min
Lodowy deser groszkowo-miętowy
10min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8 godz. 30 min
Sebadas
45min